ZGODOVINA IN NASTANEK PODJETJA

Začetki podjetja segajo v leto 1983, ko sem kot popoldanski obrtnik pričel z izdelovanjem kartonske embalaže za obutev.
Zaradi konkurenčnosti se je obseg dela kmalu povečal, tako sem septembra 1984 odprl redno obrt in skupaj z ženo, hčerko in sinom postavil temelje današnjemu podjetju.
V začetku leta 1991 smo pričeli z izgradnjo poslovnega objekta v Dolenjem Boštanju, ki pa se je kmalu za nekaj časa ustavila, saj smo v družini podprli športno pot sina Andreja, ki je od 1993 do 2001 zelo uspešno tekmoval v motokrosu; zato v tem obdobju v poslu ni bilo vidnega napredka.
Novo obdobje v poslovanju se je začelo po končanem aktivnem tekmovanju v letu 2002, ko je Andrej namesto krmila motorja v roke vzel krmilo posla in postal direktor podjetja. Zaradi novega trenda in zahtev kupcev smo pristopili k nabavi nove opreme za izdelovanje kaširane embalaže.
Tu je imel novi direktor veliko vlogo, saj je z mnogimi pogumnimi in pametnimi odločitvami, predvsem pa z jasno vizijo razvoja podjetja in neumorno požrtvovalnostjo s pomočjo ostalih zaposlenih, pripeljal podjetje do današnjega stanja.

Miran Čuden


OPIS PODJETJA

Smo podjetje specializirano za proizvodnjo kaširane kartonske embalaže in ostalih izdelkih in polizdelkov, iz potiskanega in nepotiskanega kartona in papirja.
Pri izdelavi embalaže upoštevamo vse želje kupca. Posredujemo mu tudi naše dolgoletne izkušnje, z ciljem pocenitve in funkcionalne izboljšave izdelkov.
Trudimo se ponuditi uporaben, kakovosten in ekološki izdelek, ki prispevala k uspešnosti in zadovoljstvu tako nas, kot naših kupcev, kar je osnovni pogoj za dolgoročno sodelovanje.
V ta namen smo se v zadnjih letih opremili z sodobnimi stroji in opremo, s katero uspešno konkuriramo tako na domačem kot tujem tržišču.

Poslovna učinkovitost podjetja se odraža v naslednjih elementih:
•  konkurenčnost cen in dobavnih rokov,
•  visoka kakovost izdelkov, ki zadovoljuje pričakovanja kupca.
•  hitro odzivanje na spremenjene zahteve kupcev,

Moto, ki nas vodi je: »ŽIVETI S KUPCEM IN ZA KUPCA«

Vizija podjetja je, postati dolgoročen, zanesljiv in konkurenčen partner vsakemu kupcu ob maksimalnem upoštevanju sprememb v tehnologiji in znanju skladno z zahtevami ter željami našega kupca.
Pri tem nam je poseben izziv zadovoljiti vsako stranko; še posebej tiste s "posebnimi zahtevami ".
Cilj zaposlenih v podjetju je povečati tržni delež v Sloveniji ter doseči čim večjo prodajo na sredjeevropskem trgu.
 
 
 
KARBO kartonaža in trgovina Boštanj d.o.o., Dolenji Boštanj 054E, 8294 Boštanj | predstavitev podjetja | prodajni program | tehnologija in razvoj | podatki podjetja | kontakt | splošni pogoji | impresum